امروزه با بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء و اسکادای مجازی میتوان دادههای عظیم را با کمک رایانش ابری به گونهای ذخیرهسازی کرد که همیشه در دسترس بوده و باکمک روشهایی چون تحلیل و واکاوی دادهها، مسیر صنعت دیجیتال را طی نموده و مفاهیمی همچون انقلاب صنعتی چهارم را در کشور پیادهسازی کرد.
باتوجه به رشد فناوریها، در آیندهای نه چندان دور از قابلیتهای یادگیری عمیق بیشتر استفاده شده لذا دنیا شاهد تحولی شگرف در صنایع مختلف و با ظهور و بکارگیری هوش مصنوعی خواهد بود. همچنین با استقرار شبکههای هوشمند انرژی، سلامت هوشمند و مدیریت شهری هوشمند به شهر هوشمند رسیده و با یکپارچهسازی کسب و کارهای سازمانی با پلتفرمهای فناوریهای اطلاعات استقرار دولت هوشمند به وقوع میپیوندد. این حرکت شتابان دنیای امروز بسمت پیادهسازی این مفاهیم راه دیگری برای متولیان صنایع کشور و سازمانهای سرآمد و درحال توسعه باقی نمیگذارد تا بسرعت و بلادرنگ استراتژی خود را براساس پارادایم شیفت جهانی با رویکرد فناوریهای روز حوزه ارتباطات، هوشمندسازی، دیسپاچینگ و فناوری اطلاعات تدوین نماید.
در این میان شرکتهای مهندس مشاور میبایست با فراگیری دانشهای بنیادی، حضور فعال و موثر در مجامع معتبر علمی جهانی و همکاری با شرکتهای بینالمللی صاحب آخرین فناوریهای این حوزه، بتوانند با استفاده صحیح از سرمایههای ارزشمند مهندسین و متخصصین جوان با دانش روز خود نقش موثر خود را بعنوان بازوی مهندسی سازمانها و صنایع مختلف در جهت استفاده حداکثری از این فناوریها بدرستی ایفا نمایند.
در این راستا معاونت دیسپاچنگ، ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت موننکو ایران که از سال 1373 فعالیت خود را در حوزه مخابرات و دیسپاچینگ آغاز نموده با شناخت بسیار خوبی که از نیازهای صنعت و حوزه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکههای هوشمند بدست آورده این افتخار را دارد تا به مشتریان گرانقدر خود در صنایع مختلف همچون انرژی، آب و فاضلاب ، نفت و گاز، حمل و نقل و دیگر صنایع زیرساختی تا شرکتها و سازمانهای فعال عرصه ارتباطات و دیگر سازمانها و موسساتی که به بهینهسازی روندها و رویههای عملیاتیشان از طریق پلتفرمهای فناوری اطلاعات روی آوردهاند خدمات خود را بصورت بسته خدمات با زنجیره کامل ارزش ارایه نماید.
این معاونت متشکا از دو گروه به شرح زیر می باشد: