موننکوايران و پژوهشگاه نیرو در مسير توسعه همكاري‌ها در حوزه بهره‌وری انرژی و هوش مصنوعی

موننکوايران و پژوهشگاه نیرو در مسير توسعه همكاري‌ها در حوزه بهره‌وری انرژی و هوش مصنوعی

 در نشست مديران ارشد پژوهشگاه نيرو در محل شركت موننكوايران بر نقشه راه مشترك در مسير توسعه و هم‌افزايذ مجموعه‌ها برای پياده‌سازی و اجرايی نمودن طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط تاكيد شد.

در اين جلسه آقای دكتر عميدپور رياست محترم پژوهشگاه نيرو را آقای مهندس فراهانی مدیر پژوهشکده تولید، خانم مهندس جمشیدی رئیس مرکز نوآوری امنیت اطلاعات و سایبری، خانم مهندس شب‌رو كارشناس مرکز نوآوری امنیت اطلاعات و سایبری، آقای مهندس مکاری زاده مدیر گروه مدیریت و برنامه‌ریزی انرژی، آقای دکتر کافی مدیر مرکز راهبری پارک علم و فناوری نیرو، آقای دکتر امینی والاشانی رئیس مرکز فناوری موتورهای بدون جاوربک و آقای دکتر فلاحی معاون پژوهشکده کنترل و مدیریت شبکه همراهی نمودند.

در این نشست ابتدا آقای دکتر عمیدپور ضمن مرور حوزه‌های فعالیت اصلی پژوهشگاه نیرو در سال‌های اخیر بر فعالیت گروه ساختمان انرژی‌محور و همچنین حوزه فعالیت مدیریت مصرف و بهینه‌سازی انرژی در دو بخش اصلی صنعت و ساختمان مطالبی را ارائه کردند. همچنین با اشاره به تشکیل صندوق نیرو با سهامداری گروه مپنا، پژوهشگاه نیرو و توزیع برق تهران، به اهمیت پیگیری در جهت راه‌اندازی کسب و کار در این حوزه تاکید داشتند.

شایان ذکر است این صندوق با هدف فعال‌سازی ESCO و چتر حمایتی از مجریان طرح کاهش مصرف انرژی راه‌اندازی شده است. در ادامه هر یک از نمايندگان پژوهشگاه نیرو، ضمن معرفی حوزه‌های فعالیت خود، پیشنهاداتی در جهت همکاری دو مجموعه ارائه کردند.

موننكوايران نيز ضمن اعلام تكاليف شركت‌های گروه مپنا در ذيل بيانه مديريت محترم گروه مپنا و رويكردهای استراتژی مرتبط برای بهره‌وری انرژی، نسبت به بیان توانمندی‌های موننکو و پژوهشگاه نیرو و لزوم و اهميت توسعه همکاری‌ها تاکید شد.

در نهایت مقرر شد، همکاری‌های دو مجموعه در حوزه‌های فعالیت زیر و كارگروه‌های متناظر، مورد تمرکز و پیگيری تا حصول نتيجه قرار گیرد:

  1. تجهيزات و سيستم‌ها موضوعات در سه بخش كوتاه، ميان و بلند‌مدت تقسيم‌بندی و براساس هزينه منفعت ، اولويت‌ها در اسرع وقت جهت گروه مپنا از سوی موننكو اعلام شوند
  2. هوشمندسازی و به‌کارگیری هوش مصنوعی در حوزه‌های تولید، انتقال و توزيع، مدیریت و بهره‌وری انرژی و ...
  3. بسترسازی و همکاری در جهت استانداردسازی و رگولاتوری در حوزه انرژی
  4. بهره‌وری انرژی در صنایع و ساختمان‌ها
  5. شناسایی و به کارگیری شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های مربوطه به خصوص در حوزه هوش مصنوعی و مدیریت و بهره‌وری انرژی
  6. تحول دیجیتال و راهکارهای تجاری‌سازی در حوزه AR/VR
  7. مرور آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و دانشی در حوزه تکنولوژی‌های تجهیزات موتورهای BLDC و شناسایی الزامات و نیازمندهای فنی در جهت تجاری‌سازی هر چه بیشتر آن

بر این اساس دو مجموعه، نمایندگان خود را جهت همکاری‌های آتی معرفی کردند. از طرف شرکت موننکو آقای رحیم زینالی و از طرف پژوهشگاه نیرو، آقایان فلاحی، امینی والاشانی، مکاری زاده و فلاحی و خانم جمشیدی معرفی شدند.

همچنین مقرر شد جلسات تکمیلی با حضور نمایندگان معرفی شده ادامه یافته و حوزه‌های همکاری و ساز و کار متناسب، در دستور کار دو مجموعه برای تسريع در خروجی‌ها و نتايج ممكنه قرار گیرد.